- Марка: BENZHOU - Yiying
- Модел: YY-8QT-31
- Потекло: Кина
- Гаранција: 1 година
- Достапност во повеќе бои

- Марка: BENZHOU - Yiying
- Модел: JJ50QT-17 Мatador
- Потекло: Кина
- Гаранција: 1 година
- Достапност во повеќе бои

- Марка: BENZHOU - Yiying
- Модел: YY50QT-15
- Потекло: Кина
- Гаранција: 1 година
- Достапност во повеќе бои

- Марка: BENZHOU - Yiying
- Модел: YY - QT-26
- Потекло: Кина
- Гаранција: 1 година
- Достапност во повеќе бои