1. Челична каса (полу шток)
2. Појачан скелет на крило
3. Железни шипки
4. Штитник за бравата
5. Помошни брави
6. Изолационен материјал
7. Подесувачки шарки
8. Обработен челичен лим
9. Сигурносна брава
10. Вградено прагче
11. Дихтунг 12. 180° окце

Сигурносна брава со кодирани клучеви

- Изолација - тервол, 6 точки на заклучување, надворешна заштита, електронско покриена, помошна сеф брава.
Цена: 11.390 ден
Види повеќе


Сигурносна брава со кодирани клучеви

- Изолација - тервол, 5 точки на заклучување, надворешна заштита, обложена со медијапан .
Цена: 16.600 ден
Види повеќе

Бакомер
Во 1991 година основано е приватното претпријатие БАКОМЕР ДООЕЛ Струга со основна дејност трговија на големо...
Повеќе